سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آمریکا بخشی از ناوگان «اف-16» ترکیه را نوسازی می‌کند

آمریکا بخشی از ناوگان «اف-16» ترکیه را نوسازی می‌کند وزارت خارجه آمریکا با نوسازی سامانه راداری و الکترونیک هوانوردی ناوگان جت‌های «اف-16» ترکیه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال مدت‌ها کش و قوس، وزارت خارجه آمریکا با نوسازی سامانه راداری و الکترونیک هوانوردی (اویونیوک) ناوگان جت‌های «اف-۱۶» ترکیه موافقت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز» دولت آمریکا پس از تایید غیررسمی کمیته‌های کنگره قرار است با فروش یک بسته کوچک جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه را نوسازی کند. وزارت امور خارجه آمریکاموافقت به این موضوع را به اطلاع کنگره آمریکا رسانده است.

 

این در حالی است که رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا اظهار داشته بود که ترکیه لیاقت برخورداری از جنگنده‌های پیشرفته «اف-۱۶ بلاک» را ندارد. «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در نشستی با حضور «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، گفت که ترکیه لیاقت خرید جنگنده اف-۱۶ را ندارد.

 

وی با اشاره به تحریکات ترکیه علیه یونان و قبرس از «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا پرسید: «شما چنین کشوری را چگونه توصیف می‌کنید؟»

 

روزنامه «دیلی صباح» نیز نوشت، کیت‌های نوسازی شامل تجهیزات مربوطه و کمک‌های مهندسی لازم برای ارتقای جنگنده‌های اف-۱۶ است. کنگره ۱۵ روز فرصت دارد تا تصمیم وزارت خارجه را تایید یا رد کند.

 

ترکیه به دنبال نوسازی ناوگان موجود خود به دنبال خرید ۴۰ فروند جنگنده اف-۱۶ بلاک و ۸۰ کیت نوسازی در قراردادی که ارزش آن ۲۰ میلیارد دلار است. یونان همسایه و رقیب ترکیه تاکنون واکنشی در این زمینه نشان نداده است.

 

در حالیکه در شاخص جهانی قدرت آتش ۲۰۲۳، ترکیه در هر رده، از جمله نیروی هوایی از یونان قدرتمندتر است اما آتن می‌تواند با خرید جنگنده‌های جدید مزیت کیفی آشکاری به دست آورد.

 

ترکیه البته پروژه نوسازی «اوزگور» را نیز در نظر دارد. این پروژه شامل نصب تجهیزات اویونیک جدید بر روی جنگنده‌های اف-۱۶ قدیمی است. در حالی که توانایی ترکیه برای ارتقای اساسی بسیاری از جنگنده‌های اف-۱۶ قابل توجه است، به نظر می‌رسد ناوگان جنگنده بزرگتر این کشور در نهایت در آینده نزدیک از نظر فناوری از رقیب یونانی خود پایین‌تر باشد./ فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
0
0
خلبان ترک‌ به تنهایی ارزش جنگنده را چند برابر افزایش می دهد
آخرین اخبار