آمریکا بخشی از ناوگان «اف-16» ترکیه را نوسازی می‌کند-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

آمریکا بخشی از ناوگان «اف-16» ترکیه را نوسازی می‌کند

وزارت خارجه آمریکا با نوسازی سامانه راداری و الکترونیک هوانوردی ناوگان جت‌های «اف-16» ترکیه موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۸ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 18
کد خبر: ۱۸۰۲۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال مدت‌ها کش و قوس، وزارت خارجه آمریکا با نوسازی سامانه راداری و الکترونیک هوانوردی (اویونیوک) ناوگان جت‌های «اف-۱۶» ترکیه موافقت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «رویترز» دولت آمریکا پس از تایید غیررسمی کمیته‌های کنگره قرار است با فروش یک بسته کوچک جنگنده‌های اف-۱۶ ترکیه را نوسازی کند. وزارت امور خارجه آمریکاموافقت به این موضوع را به اطلاع کنگره آمریکا رسانده است.

 

این در حالی است که رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا اظهار داشته بود که ترکیه لیاقت برخورداری از جنگنده‌های پیشرفته «اف-۱۶ بلاک» را ندارد. «باب منندز» رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا در نشستی با حضور «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا، گفت که ترکیه لیاقت خرید جنگنده اف-۱۶ را ندارد.

 

وی با اشاره به تحریکات ترکیه علیه یونان و قبرس از «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا پرسید: «شما چنین کشوری را چگونه توصیف می‌کنید؟»

 

روزنامه «دیلی صباح» نیز نوشت، کیت‌های نوسازی شامل تجهیزات مربوطه و کمک‌های مهندسی لازم برای ارتقای جنگنده‌های اف-۱۶ است. کنگره ۱۵ روز فرصت دارد تا تصمیم وزارت خارجه را تایید یا رد کند.

 

ترکیه به دنبال نوسازی ناوگان موجود خود به دنبال خرید ۴۰ فروند جنگنده اف-۱۶ بلاک و ۸۰ کیت نوسازی در قراردادی که ارزش آن ۲۰ میلیارد دلار است. یونان همسایه و رقیب ترکیه تاکنون واکنشی در این زمینه نشان نداده است.

 

در حالیکه در شاخص جهانی قدرت آتش ۲۰۲۳، ترکیه در هر رده، از جمله نیروی هوایی از یونان قدرتمندتر است اما آتن می‌تواند با خرید جنگنده‌های جدید مزیت کیفی آشکاری به دست آورد.

 

ترکیه البته پروژه نوسازی «اوزگور» را نیز در نظر دارد. این پروژه شامل نصب تجهیزات اویونیک جدید بر روی جنگنده‌های اف-۱۶ قدیمی است. در حالی که توانایی ترکیه برای ارتقای اساسی بسیاری از جنگنده‌های اف-۱۶ قابل توجه است، به نظر می‌رسد ناوگان جنگنده بزرگتر این کشور در نهایت در آینده نزدیک از نظر فناوری از رقیب یونانی خود پایین‌تر باشد./ فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
0
0
خلبان ترک‌ به تنهایی ارزش جنگنده را چند برابر افزایش می دهد
تحلیل های برگزیده